Λίτσα Παπαδοπούλου

Η Νικολίτσα Παπαδοπούλου εργάζεται στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, και ως προϊσταμένη από το Σεπτέμβριο του 1993. Εργάστηκε στην Αντιπροσωπεία του ΤΣΑΥ Πατρών (Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως Υγειονομικών) από 1 Ιουλίου 1981 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2004. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Απροσάρμοστων Παίδων «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» (Ν.Π.Ι.Δ.), καθώς και κάποια διαστήματα Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος Πατρών από 1.1.2008, καθώς και κάποια διαστήματα Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Ήταν μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Υγείας του παραρτήματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος από το 1993 μέχρι το 2013 και εκλεγόταν στο Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας τη θέση του ταμία. Συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Υγείας – Παράρτημα Νοτιοδυτικής Ελλάδος στην 2η Πανελλαδική συνάντηση φορέων πρόληψης που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με θέμα «Η ποιότητα στη ζωή μας, μοχλός για την πρόληψη των εξαρτησιογόνων ουσιών».

Από το 1983 είναι εθελόντρια Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. παραρτήματος Πατρών. Έχει πάρει τις εξής προαγωγές: α) το Βαθμό της Εθελοντού Αδελφής, β) της Εθελοντού Αδελφής Α΄ Τάξεως, γ) της Εθελοντού προϊσταμένης Αδελφής Β΄ Τάξεως. Στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) εκπαιδεύτηκε σε προγράμματα κοινωνικής επανένταξης και οικογενειακής θεραπείας. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο πρόγραμμα «ΣΑΟΥΡΟ – Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Κοινωνικής και Οικονομικής ένταξης τσιγγάνων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος» στην Κάτω Αχαΐα από 1 Οκτωβρίου 1999 έως 29 Ιανουαρίου 2000. Έχει λάβει βραβείο για τη συμμετοχή της στους Αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στην Αθήνα το 2007.

ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Χρήστος Λιάρος

Αγγελική Ζαρναβέλη

Ρόζα Λαδικού

Νίκος Πολίτης

Χρήστος Νταβλούρος