Παναγιώτης Βαφέας

Ο Παναγιώτης Βαφέας του Θεοδώρου, γεννήθηκε στη Λάρισα, αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα. Έχει αποκτήσει δύο αγόρια με τη σύζυγό του την Μαριάνθη Σαραφίδου (το Θοδωρή δευτεροετή φοιτητή στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον Κωνσταντίνο μαθητή της 3ης Λυκείου).
Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι αισίως 30 χρόνια στο οικονομικό γίγνεσθαι της πόλης τόσο μέσα από επιχειρήσεις όπου εργάστηκε, όσο και μέσα από τις προσωπικές του επιχειρήσεις την V-Group Hellas (συμβουλευτική και παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης) και το Patras Clue (υπηρεσίες ψυχαγωγίας). Ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα Επικοινωνίας, Ενδυνάμωση Ομάδων, Τεχνικές Πωλήσεων, Διαπραγμάτευσης και Management, ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια βοηθάει ανθρώπους που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας μέσα από τη συγγραφή των βιογραφικών τους. Γνωρίζοντας τρεις ξένες γλώσσες μπόρεσε να επικοινωνήσει άμεσα με πολίτες άλλων χωρών αποκτώντας εφόδια μέσα από την επιχειρηματική του ενασχόλησή με χώρες τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εν ενεργεία αθλητής της Ξιφασκίας, συμμετέχει σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με το μπάσκετ, την ποδηλασία και τα τελευταία χρόνια με τη χειμερινή κολύμβηση.
Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας (2012-2014), Αντιπρόεδρος στον Καρναβαλικό Οργανισμό (2013-2014) και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού (2017-2019).

ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αλεξάνδρα Ζαγούρα

Βασιλική Τριπολιτσιώτη

Φώτης Δημακόπουλος

Ευγενία Σπηλιωτοπούλου