Βασίλης Αϊβαλής: Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος ήταν και παραμένει σημείο αναφοράς για τη δημοσιογραφική και την κοινωνική εντιμότητα και μαχητικότητα

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του δημοσιογράφου Τάκη Θεοδωρακόπουλου βύθισε στη θλίψη τη δημοσιογραφική οικογένεια αλλά και την κοινωνία της Πάτρας στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Δημοσιογράφος με βαθιά συναίσθηση της κοινωνικής αποστολής του λειτουργήματος, με δημοκρατικές ιδέες και προοδευτικό τρόπο σκέψης και έκφρασης, με ισχυρή και ασυμβίβαστη πένα, προσανατολισμένη πάντα στο δίκαιο, έμπειρος, αντικειμενικός και μαχητικός, προσιτός και υποστηρικτικός σε όλους, ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος άφησε το έντονο αποτύπωμά του, ως επαγγελματίας, ως πολίτης, ως φίλος.

Θα αποτελεί για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, τον εκτιμήσαμε και τον αγαπήσαμε, σημείο αναφοράς στα χρόνια που έρχονται.

Σημείο αναφοράς για τη δημοσιογραφική και την κοινωνική εντιμότητα και μαχητικότητα. Για την ενεργό συμμετοχή του στις μικρές και τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε μαζί, με τον Τάκη, πάντα παρόντα σε όλα τα γεγονότα, να μας μεταφέρει εικόνες, ήχους και τον «σφυγμό» των ειδήσεων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Τάκη, καλό σου ταξίδι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ