Για μια σύγχρονη, βιώσιμη Πάτρα

του Δημήτρη Αγγελόπουλου*

Η επιθυμία για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα βιώσιμο τόπο, για μία σύγχρονη Πάτρα είναι κάποιοι από τους λόγους που αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος (1ου) Αρκτικού Διαμερίσματος, με σκοπό την ενεργό δράση στα κοινά του τόπου που ζούμε. Ο κύριος και βασικός λόγος όμως, είναι το μέλλον. Το μέλλον των παιδιών μας. Το πώς θα παραδώσουμε στα παιδιά μας την πόλη που ζούμε. Τι ευκαιρίες θα έχουμε χτίσει για αυτά, τι δυνατότητες θα μπορεί ο τόπος να τους προσφέρει, τι ποιότητα ζωής θα μπορεί να τους χαρίσει αυτή η πόλη. Ο μόνος τρόπος, είναι να δουλέψουμε σκληρά τώρα για αυτό τον τόπο. Για να μπορέσουν να υπάρχουν στο μέλλον όλα εκείνα τα στοιχεία που θα συνθέτουν το προφίλ μιας Πάτρας, με πολιτισμό, με θέσεις εργασίας, με σεβασμό στο περιβάλλον, μια πόλης αλληλέγγυας με κοινωνική συνοχή, μιας πόλης που ο κάθε πολίτης θα χαίρεται να ζει σε αυτή…

Ως κάτοικος του Αρκτικού (1ου) διαμερίσματος επέλεξα να κάνω αυτό το συνειδητό βήμα, και να θέσω υποψηφιότητα ως διαμερισματικός σύμβουλος με σκοπό να βοηθήσω την ευρύτερη περιοχή. Όταν το κίνητρο σου είναι να προσφέρεις, θέτοντας τον εαυτό σου στην υπηρεσία των συνανθρώπων σου, θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Να δοκιμαστείς, να μάθεις. Μέλημα μου είναι να αναδείξω τα προβλήματα που υπάρχουν, να εστιάσω στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του (1ου) διαμερίσματος και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Τίποτα δε γίνεται εύκολα και από την μια μέρα στην άλλη. Με όραμα, αξίες, πρόγραμμα, οργάνωση αλλά πάνω από όλα σκληρή δουλειά με πείσμα και θέληση για ένα καλύτερο αύριο μπορούμε να δρομολογήσουμε λύσεις και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες. Με την στήριξη των πολιτών, θα δουλέψω για το καλύτερο του Αρκτικού διαμερίσματος, ώστε να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι «Μίας Πάτρα Σπουδαία και Πάλι».

*Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος είναι Οικονομολόγος, υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Αρκτικό Διαμέρισμα με την παράταξη «Πάτρα Σπουδαία και πάλι», με επικεφαλής τον Βασίλη Αϊβαλή.

Δημοσιεύθηκε στο www.thebest.gr στις 25/09/2023.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ